Kauppapalvelut

Kauppapalvelumme hoitaa ostokset asiakkaan puolesta.

Bovallius-Palvelut-Oy-Markkinointikuvat-2015-89Tarjoamme kaupassakäyntipalvelua kaikille Naarajärven ja Pieksämäen kaupungin alueen asiakkaille

Bovallius-Palvelut Oy on tarjonnut kauppapalvelua Pieksämäen kotihoidon asiakkaille jo vuodesta 2009 alkaen. Viimeaikaisten koronavirustapahtumien johdosta laajennamme palvelun kattamaan  kaikkia Naarajärven ja Pieksämäen kaupungin alueen asiakkaita.

Ostokset tehdään joko Naarajärven K-market Neilikan tai keskustan Prisman tilille tai käteis-/pankkikorttiostona Citymarketissa.

Asiakkaalla tulee olla tili Naarajärven K-market Neilikassa tai keskustan Prismassa. Tilin aukaiseminen vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Ostokset tehdään asiakkaan tilille ja kauppa laskuttaa ostokset kerran kuukaudessa. Citymarketin ostot maksetaan jäteisellä tai pankkikortilla kauppapalvelun työntekijälle ostosten tuonnin yhteydessä.

Bovallius-Palvelut vastaa ostosten tekemisestä ja kuljettamisesta asiakkaalle. Ostoslistat lähetetään kuvaviestillä tai soittamalla nro:n 040-7092378 / Helminen Tuija. Palvelun sujumiseksi pyydämme ennakoimaan ja olemaan yhteydessä viimeistään edellisenä päivänä.

Hinta palvelulle on 12,40€/krt, sis. alv. Laskutus kerran kuukaudessa toteutuneiden käyntien mukaan.

Lisätietoja
Timo Keisala

040 709 2374

palvelut_kauppapalvelut